Meelis Pai sai linnahalli nõukogust sule sappa, kuid jätkab kunstilise juhina (10)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Pai.
Meelis Pai. Foto: Sander Ilvest

Tallinna linnavalitsus otsustas tänasel erakorralisel istungil vabastada Meelis Pai Tallinna Linnahalli AS-i nõukogu esimehe kohalt.

Tegevlinnapea Taavi Aasa sõnul oli Meelis Pai vabastamise põhjuseks iseendaga sõlmitud tööleping kunstilise juhi ametikoha täitmiseks, kusjuures lepingu tingimustes polnud omaniku esindajaga kokku lepitud.

«Linnavalitsus ei näinud sellises olukorras muud võimalust, kui Pai tagasikutsumine. Kuna Linnahalli rekonstrueerimine hakkab iga päevaga konkreetsemaks muutuma, pidas linnavalitsus vajalikuks Linnahalli nõukogusse kahe uue nõukogu liikme nimetamise,» lisas Aas.

Linnavalitsuse tänase otsusega nimetati Tallinna Linnahalli AS nõukogu uuteks liikmeteks abilinnapea Mihhail Kõlvart ja Tallinna Linnaplaneerimise Ameti juhataja Anu Hallik-Jürgenstein.

Pai jätkab enda sõnul linnahalli kunstilise juhina. Lisaks ei vasta tema sõnul tõele, nagu oleks ta ise endaga kunstilise juhi töölepingu sõlminud. Pai ütles BNSile, et töölepingu sõlmis temaga Tallinna Linnahalli AS juhatuse liige Tõnu Prööm. Vastuseks küsimusele, kas nõukogu esimehe kohalt lahkumisega kadus tal huvide konflikt, vastas Pai, et juristide hinnangul polegi konflikti esinenud.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles