Õpilasmalev otsib rühmajuhte

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilasmaleva töösuve avamine 2016. aastal.
Õpilasmaleva töösuve avamine 2016. aastal. Foto: Liis Treimann

Sihtasutus Õpilasmalev otsib 2017. aasta suvel avatavatesse malevarühmadesse uusi rühmajuhte, kes tunnevad ennast grupijuhi rollis mugavalt, naudivad ürituste organiseerimist ning on julged ja avatud suhtlejad.

Rühmajuhi tööülesanneteks on 13–19-aastastest noortest koosneva rühma komplekteerimine, juhtimine ja neile ühistegevuste korraldamine. Ühe rühma malevaaeg kestab 2–3 nädalat, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Rühmajuhiks oodatakse kandideerima otsustus- ja algatusvõimelisi nooruslikke inimesi, kellel on hea eesti keele oskus ja vähemalt keskharidus. Sobiv kandidaat oskab meeskonda juhtida ja organiseerida. Kasuks tuleb varasem kokkupuude noorsootöö või pedagoogika valdkonnaga.

Sihtasutus Õpilasmalev pakub põhjalikku ettevalmistust ja koolitusprogrammi, tasuta noorsootöötaja osakutse ja esmaabi koolitust, võimalust end meeskonna juhtimise valdkonnas arendada, tööd nooruslikus ja inspireerivas kollektiivis.

Töö asukoha, kestvuse ning töötasu kohta saavad täpsema info vestlusvooru pääsenud kandidaadid. Valituks osutunud kandidaadid läbivad koolitusprogrammi, mis toimub 22.–23. aprillil, 28.–30. aprillil ja 19.–21. mail.

Kandideerimiseks tuleb esitada hiljemalt 17. märtsiks oma CV ja motivatsioonikiri läbi CV-Online`i. Täpsema info rühmajuhiks kandideerimise kohta leiab Õpilasmaleva veebilehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles