Talisuplusfestival peetakse sel aastal Tallinna südames

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita Open.
Pirita Open. Foto: Tiit Haljand

Talisuplusfestival Pirita Open toimub sel aastal 3.–4. märtsil Admiraliteedi basseini Vanasadama jahisadamas.

Kavas on võistlused, aga ka ujumine ilma ajavõtuta ning suplemine – igaüks saab valida endale sobiva viisi.

Tänavune festival on ka järgmisel aastal toimuvate taliujumise maailmameistrivõistluste peaproov. Ühtlasi jagatakse taliujumise Eesti meistritiitlid ja IWSA maailmakarika punktid.

Südalinna kolimine tagab paremad võimalused suurvõistluste korraldamiseks. «Otsustasime festivali südalinna tuua, sest järgmisel aastal toimuvad samas kohas maailmameistrivõistlused. See on hea võimalus end uues keskkonnas proovile panna, kuidas suure arvu võistlejate ja pealtvaatajatega hakkama saame. Admiraliteedi basseini ümbrus pakub meile uusi ja huvitavaid võimalusi,» sõnas Tallinna Taliujumiskeskuse juhataja Hannes Viherpuu.

Festival pole vaid sportlastele, talisuplust saavad proovida kõik huvilised. «Laupäeval on võimalik ujuda ka ajavõtuta või end lihtsalt korraks vette kasta. Tegevust on igas eas ja võimetega talisuplejatele,» lisas Viherpuu.

Võistlused algavad reedel kell 15 avatseremooniaga ja lõppevad kell 18 show-ujumisega. Laupäeval alustatakse kell 10, võistluspäev lõppeb peoga kell 20 Kochi Aitades. Võistlused on pealtvaatajatele tasuta.

Supluse ja ajavõtuta ujumise registreerimine on avatud võistluskeskuses hotell Euroopa kuni 4. märtsi keskpäevani. Võimalus talisuplust proovida avaneb kella 13–14. Talisuplusfestivalile oodatakse sel aastal üle 300 osaleja 20 riigist.

Pirita Open programm

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles