Turvapatrull pidas Tallinna kesklinnas kinni ühest baarist teise sõitnud roolijoodiku

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Turvafirma patrull aitas teisipäeva öösel Tallinna kesklinnas kinni pidada raskes joobes mehe, kes sõitis autoga ühest baarist teise.

Turvafirma G4S sai teisipäeva öösel kella 2 ajal vihje võimalikust roolijoodikust. Peagi märkaski turvatöötaja, kuidas Tallinna kesklinnas asuvast baarist väljus seltskond. Üks silmanähtavalt purjus mees sellest seltskonnast istus Toyotasse ja hakkas sõitma, teatas G4S.

Turvatöötaja teavitas juhtunust kohe politseid ja järgnes sõidukile, mille sõidustiil juba reetis, et roolis pole kaine inimene. Tuigerdav auto peatus kilomeetri kaugusel järgmise baari ees. Seal oli turvatöötajal võimalus purjus roolikeeraja tee patrullautoga blokeerida.

«Märgates, et teda on nähtud, ronis Toyota roolis olnud mees esmalt kõrvalistmele ja lukustas autouksed, seejärel aga tagaistmele toonklaaside varju,» rääkis turvatöötaja Riivo. «Kui autoaknale koputasin, siis juht ei reageerinud, teeskles magamist ja kontrollis autopulti vajutades, kas uksed ikka lukus on, millele reageeris autoalarm,» rääkis turvatöötaja.

Sündmuskohale saabus politsei, kelle korduva nõudmise peale väljus Toyotast 33-aastane mees. Politsei palus autot roolinud mehel alkomeetrisse puhuda, millest mees keeldus. Seejärel toimetati juht Wismari haiglasse, kus politsei andmetel mõõdeti tal enam kui 1,5-promilline joove, mis tähendab, et autojuhi tegu on kriminaalkorras karistatav.

Kinni peetud meest on ka varem alkoholijoobes juhtimise eest karistatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles