Kesklinna valitsus läheb rahva sekka

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinna valitsuse töönõupidamine Raekoja platsil läbipaistvas telgis.
Kesklinna valitsuse töönõupidamine Raekoja platsil läbipaistvas telgis. Foto: Kesklinna valitsus

Tallinna Kesklinna valitsus alustab märtsis programmi «Värske juhtimine Kesklinnas», pakkudes linnaosavalitsuse teenuseid eri paikades üle kesklinna.

Märtsis töötab Kesklinna valitsus reedeti kella 13–15 vabaõhukontoris. «Kui ehk haldusasutuse uksi ei hakata iga küsimuse pärast kulutama, siis tänaval saab ametnikega kindlasti hõlpsasti jutule. Et inimestel oleks lihtne tulla, püstitame linnaosa valitsuse telgi kõige käidavamatesse kohtadesse Kesklinnas. Pöörduda võib nii ülelinnaliste kui ka linnaosa puudutavate küsimustega, samuti nende muredega, millele muidu käiakse lahendust otsimas Kesklinna valitsuse majas Nunne tänaval,» selgitas Kesklinna vanem Taavi Pukk.

Ta lisas, et märtsist käivituv programm ei ole kavandatud ühekordse aktsioonina, vaid on osa uuenenud avatumast linnajuhtimisest. Ühtlasi algab sellega ideekorje Tallinna uue positiivse programmi koostamiseks.

«Nädala pärast kavatseme esitada kesklinlastele aruande aastatel 2014–2018 tegevuse aluseks olnud positiivse programmi täitmisest, mis on olnud igati tulemuslik. Näiteid võib tuua uutest teedest ja terviserajatistest kuni tänavate uuendamise ja kogukonna ettevõtmiste toetamiseni,» rääkis Pukk. «Kuid praeguse programmi ammendudes tahame kohe jätkata uute ülesannetega. Tõhusat sisendit ootame siin asumiseltsidelt, teistelt vabaühendustelt ja kõigilt kesklinna elanikelt, kes tahavad oma linnaosa arengus kaasa rääkida.»

Kesklinna värsket juhtimist värskes õhus võib näha 3. märtsil Balti jaama tunneli juures, nädal hiljem Tammsaare pargis ning seejärel Solarise keskuse ees, Koidu pargis ja Kosmose kino juures. Ülevaate «Tallinna positiivse programmi 2014–2018» täitmisest esitab Kesklinna valitsus avalikkusele 7. märtsil kell 18.30 Hopneri majas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles