Tallinnas võttis autojuht põgenejaid taga ajanud politseiniku peale

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Tallinnas leidis mõni päev tagasi aset kummaline juhtum, kus autojuht võttis peale politseiniku, kes oli parajasti agressiivseid purjutajaid taga ajamas. Nüüd soovib politsei salapärast abistajat üles leida. 

18. veebruari õhtupoolikul anti häirekeskusele teada, et Tartu maanteel asuva kaupluse põrandal lamab kaks joobes meest. Mehed muutusid turvatöötajate sekkudes agressiivseks, mistõttu kutsuti kohale ka politsei, teatas Põhja prefektuur sotsiaalmeedias.

«Korrakaitsjate saabudes otsustasid mehed jalgadele, mis ennist ei kandnud, nüüd kuuma tuld anda. Kesklinna politseijaoskonna korrakaitsjad järgnesid meestele, kes mööda Laulupeo tänavat liikusid,» kirjeldas politsei sündmuste käiku.

Siis aga sõitis politseinikele vastu üks tumedates värvides sõiduauto, mille roolis oli 30. eluaastates mees. «Nähes politseiniku näost, et olukord on pinev, peatas mees auto ja võttis politseiniku peale. Mõni meeter eespool oli teine korrakaitsja, kes oli joobes meestel jalgsi kannul. Autoga sõideti meeste juurde ja tõkestati nende teekond.»

Mehe kinnipidamise tuhinas ei olnud politseinikel paraku mahti autojuhiga tutvust teha. Seega palubki politsei nüüd sellel heal inimesel endast märku anda, et tema kätt suruda ja tänusõnad edasi öelda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles