Mupo sai libedate tänavate kohta vaid üksikuid kaebusi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Laura Oks

Kuigi tänane hommik üllatas erakordse libedusega, teatati munitsipaalpolitseile vaid üksikutest libedatest kohtadest.

Kõikides linnaosades esines libedust hommikutundidel, kuid päike tegi oma töö ja sellega kadus libedus ka enamikust kohtadest.

«Põhja-Tallinnast ei laekunud ühtegi kaebust; Pirital, kus libedusetõrjet teeb kommunaalamet, olid nii kõnniteed kui ka sõiduteed hästi hooldatud, hästi oli libedusetõrjega ka Nõmmel,» loetles mupo pressiesindaja Meeli Hunt.

«Mustamäel oli libe Sütiste pargis ja pärast meie inspektori kõnet asus linnaosavalitsus tegutsema ning libedusetõrje sai tehtud. Lasnamäel oli hommikul mitmes kohas libe, kuid see kadus suhteliselt kiiresti tänu päikesele. Kristiines oli olukord rahuldav, Õismäel oli päikseline ja kevadine, kõnniteed kuivad ning nuriseda võis vaid kvartalisiseste sõiduteede kohatise libeduse pärast,» lisas ta.

Mupo korrapidaja operatiivnumbrile 14 410 tehti libeduse pärast vaid üksikuid kõnesid, pigem oli teemaks porised siseõued.

«Ainus tõsisem õnnetus, millest mupo korrapidajale teada anti, toimus Maarjamäel, kus libedal trepil kukkunud kodanik lõhkus mobiiltelefoni. Loodetavasti on homme ühistud ja majaomanikud tänastest ilmaoludest õppust võtnud ja tegelevad libedusetõrjega juba varastel hommikutundidel,» lausus Hunt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles