Avariis Tallinna-Tartu maanteel hukkus inimene

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuisune maantee
Tuisune maantee Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Täna õhtul hukkus kahe sõiduauto kokkupõrkes Tallinna-Tartu maantee 54. kilomeetril Ardul inimene.

Politsei sai teate õnnetusest kell 18.32, ütles PPA Põhja prefektuuri pressiesindaja Kaarel Kuusk Postimees.ee'le.

Raskes liiklusõnnetuses Harju maakonnas Tallinna-Tartu maantee 54. kilomeetril põrkasid omavahel kokku sõiduautod BMW ja Mercedes Benz. BMWd juhtinud 31-aastane mees suri saadud vigastustesse sündmuskohal.

Mercedese juhi toimetas kiirabi avariipaigalt haiglasse. Mis suundades sõidukid õnnetuse hetkel liikusid, on selgitamisel. Liiklusõnnetuse täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks alustatakse kriminaalmenetlus.

Kella 18 ajal sai politsei teate õnnetusest Haapsalu-Ääsmäe maantee 15. kilomeetril, kus oli avariisse sattunud kolm autot. Selles avariis sai esialgse info kohaselt vigastada üks inimene, tema vigastuste raskus on selgitamisel. Maanteeinfokeskuse teael suleti mõlemad maanteed avariipaigas liiklejaile, kuid on nüüd liiklemiseks taas avatud.

Postimees.ee lugejate teatel tekkisid maanteel ka suured ummikud.

Samuti on suletud Pärnu maanteel Kanama ristil Sauelt tulles Pärnu-poolne mahasõit, kuna maanteele on ette keeranud veok.

Politsei manitseb kõiki liiklejaid valima ilmaoludele vastav sõidukiirus ning olema äärmiselt ettevaatlik, sest teed on kõikjal väga libedad.

Õhutemperatuuri järsu languse tõttu tekkis teedel must jää ja libedus, mistõttu palub ka maanteeinfokeskus autojuhtidel eriti ettevaatlikult sõita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles