Tallinnas juhtus lühikese ajaga kolm liiklusõnnetust, viga sai 9-aastane laps

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilkur.
Vilkur. Foto: Toomas Huik

Politsei teatel on Tallinnas lühikese ajaga toimunud kolm liiklusõnnetust, ühes sai kannatada 9-aastane laps.

Esimene õnnetus juhtus kell 17.15 Tammsaare tee 49 juures, kui kokku põrkasid sõiduautod Seat Leon ning Opel Astra. Õnnetuses sai vigastada 9-aastane laps, kes viidi haiglasse tervisekontrolli. Esialgsetel andmetel on kannatanu vigastused siiski kerged, kuid liiklus õnnetuskohal oli häiritud. Kella 18.20-ks oli politsei töö sündmuskohal lõpetanud ja avarii rohkem liiklust ei takistanud.

Teine õnnetus juhtus Magdaleena haigla juures, kui kell 17.23 anti politseile teada, et sõiduauto Citröen on otsa sõitnud kahele 35-aastasele jalakäijale, üks neist mees-, teine naissoost. Kiirabi vaatas kannatanud üle, kuid vigastusi neil ei tuvastatud. Liiklus Pärnu maanteel oli mõnda aega avarii tõttu häiritud. Kella 18.30 ajal olid Pärnu maanteel siiski endiselt ummikud.

Kolmas õnnetus toimus samuti Tammsaare teel, suunaga Järvevana tee poole, kui jalakäijate silla all põrkasid kokku neli sõiduautot. Vigastatuid liiklusõnnetuses polnud, kuid ka seal oli õnnetuse tõttu liiklus tugevalt häiritud.

Politsei paneb tänasel sõbrapäeval inimestele südamele, et nad oleksid liikluses mõistvad ja ettevaatlikud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles