Viktor Vassiljev: tänuplakati maksin ise kinni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakondlane Viktor Vassiljev tänab oma valijaid plakatiga.
Keskerakondlane Viktor Vassiljev tänab oma valijaid plakatiga. Foto: Peeter Langovits

Haabersti linnaosavanem Viktor Vassiljev ütles, et Väike-Õismäel üleval oleva tema näopildiga suure plakati eest maksis ta oma taskust, linna ega Keskerakonna raha ta selleks ei kasutanud. Plakatil tänab Vassiljev oma valijaid, et nad tema poolt hääletasid.

«Mina tänan ja mina maksan,» kinnitas Vassiljev. «Kuidas te seda ette kujutate, et niisugust asja saaks linna eelarvest maksta? See on isiklik algatus ja erakond ka seda kinni ei maksaks.»

Vassiljevi sõnul jääb suur plakat üles umbes nädalaks. Kuna ta ei ole veel reklaamifirmalt arvet saanud, siis ei osanud ka täpselt öelda, kui palju plakat maksma läheb, aga umbes 10 000 krooni ehk 640 euro kanti võiks see jääda.

Ta lisas, et näopildiga plakat oli juba valimiste-eelsest ajast olemas, seal tuli lihtsalt tekst vahetada, seega ei olnud töökulud väga suured.

«Minu arust on see elementaarne viisakuseavaldus inimestele, kes minu poolt hääletasid,» ütles Vassiljev. «Ma ei ole kedagi otse sellest teavitanud, et niisuguse plakati üles panin.»

Viimaseid päevi linnaosavanema töötav Vassiljev mainis, et ta on osaliselt kinni maksnud mitmeid plakateid, mis on olnud seotud teatud linna projektidega ning kus on tema näopilt juures olnud. Seega ei ole ta enne valimisi enda näitamisega linna eelarvele täiendavat koormust tekitanud.

«Kes minu asemele Haaberstit juhtima tuleb, see ei ole veel teada,» ütles Vassiljev. «Küsisin seda ka linnapealt ning ta ütles väga targad sõnad, et ootame ära, kui valimiskomisjon valimistulemused ametlikult kinnitab ning siis otsustame. Kibekähku ei ole vaja midagi teha, ilmselt aprilli alguses saavad asjad selgeks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles