Savisaar: riigikokku mineku otsustamisega on veel aega

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsjastel valimistel suurima arvu hääli kogunud Edgar Savisaar pole veel otsustanud, kas ta läheb riigikokku.
Äsjastel valimistel suurima arvu hääli kogunud Edgar Savisaar pole veel otsustanud, kas ta läheb riigikokku. Foto: Liis Treimann

Äsjastel riigikogu valimistel suurima häältesaagi saanud Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar pole veel otsustanud, kas ta asub tööle parlamendis või jätkab Tallinna juhina.


«Niikaua, kui valimistulemused pole veel ära kinnitatud, on igal kandidaadil aega selle üle mõelda,» ütles Savisaar täna linnavalitsuse pressikonverentsil ajakirjanike küsimustele vastates.

«Jah, ma tean, et näiteks Tartu linnapea otsustas mitte minna riigikogusse. Ma tean, et Europarlamendi saadikud Ojuland ja Padar, aga eks Europarlamendi saadikutest oligi seda oodata, teatasid meile et nad ei lähe riigikokku. Eile, kui me presidendiga arutasime valimistulemusi, siis ta seda küsimust üles ei tõstnud ja mina ka ei käsitlenud, sest on veel aega selle otsusega,» lisas linnapea.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles