Vargad käisid Nõmme linnaosavanema auto kallal

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme linnaosavanem Rainer Vakra.
Nõmme linnaosavanem Rainer Vakra. Foto: Liis Treimann

Eelmisel laupäeval rüüstasid vargad päise päeva ajal Nõmme vanema Rainer Vakra autot


Linnaosavanem parkis oma 12 aastat vana Mercedese Nõmme keskuse ette ja läks turule. Umbes tunni aja pärast naastes avastas ta, et mõlema peegli klaasid olid kadunud.

«Ma isegi ei tea veel, palju need elektrisoojendusega klaasid maksavad. Aga igal juhul on see niisugune asi, mis toob palju sekeldusi ja rikub terve päeva ära. Tuleb minna neid kuskile ostma ja paigaldama ja selle peale aega kulutada,» lausus ta.

«Mis mind alati selliste varguse puhul kurvastab, on teadmine, et varas teenib selle asja pealt väga vähe, võrreldes sellega, kui suure kahju ta oma ohvrile tekitab. Kui see sama asi uuena osta, siis see maksab võibolla sada kuni kakssada eurot, aga varas müüb selle võileivahinna eest maha,» rääkis Vakra.

Politseile pole ta varguse kohta veel avaldust teinud, kuid lubas seda täna kindlasti teha.

Mõne aja eest käis üle Lõuna-Eesti autopeeglite varguste laine. Tallinnas pole politsei viimasel ajal peeglivaraste aktiviseerumist täheldanud. «Laias laastus ei ole suurt midagi muutunud. On nädalaid, mil ei lähe kaduma ühtki peeglit, mõnel nädalal läheb jällegi mitu,» ütles Põhja prefektuuri pressiesindaja Mihkel Loide.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles