Belobrovtsev: vene kandidaadil on raske Savisaarega konkureerida

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vadim Belobrovtsev.
Vadim Belobrovtsev. Foto: Stanislav Moškov / DzD

Hiljutine Tallinna abilinnapea, sotsiaaldemokraat Vadim Belobrovtsev hindab nii enda kui kogu erakonna valimistulemust heaks.


Valimistulemused olid tema sõnul etteaimatavad. «See, et parlamenti pääseb ainult neli erakonda ning kohtade üldine jaotus oli näha juba tükk aega enne valimis,» ütles Belobrovtsev venekeelsele Postimehele.

Sotsiaaldemokraatidele olid valimised tema sõnul kahtlemata edukad. «Esiteks tõusis sotsiaaldemokraatide arv parlamendis kümnelt 19-le. Teiseks on see parim valimistulemus erakonna ajaloos, mis on psühholoogilisest vaatenurgast väga oluline,» leidis Belobrovtsev.

Enda tulemust hindas Belobrovtsev «normaalseks». «Esimest korda riigikogu valimistel 601 häält saada on päris hea tulemus. Samas on mõistetav, et Edgar Savisaarega samas ringkonnas kandideerides ei maksa mõnda teise erakonda kuuluval venelasest kandidaadil eriti suurt edu oodata,» lausus Belobrovtsev ning avaldas lootust, et see ei alatiseks nii.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles