Fotod: kesklinn upub äravisatud kuuskedesse ja pakenditesse

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kesklinnas Pärnu maantee viadukti kõrval olevas parklas riivavad silma õigel ajal tühjendamata jäänud pakendikonteinerid, mille ümber vedeleb kottide kaupa pakendeid.

Sealsamas on ka äravisatud jõulukuuskede kogumiseks mõeldud konteiner, millel on kuuskedest kuhi peal. Konteineri kõrvale on kuuskedest moodustumas hunnik, mis täidaks varsti juba teisegi konteineri.

«Jah, kahjuks on meie hulgas neid, kes on aidanud piltidel oleva olukorra kujunemisele omalt poolt kaasa, ladestades prügi mitte ettenähtud viisil. Eelmisel nädalal oli seal kõik korras ja puhas,» ütles Tallinna Kesklinna valitsuse linnakeskkonna osakonna juhataja Aigar Palsner.

Ta lisas, et koristustööd on tellitud kolmapäeva hommikuks. «Hoolimata korduvatest teavitustest kiputakse ikka ladestama kuuskede kogumiskonteineritesse, nende kõrvale ning ka pakendikonteinerite kõrvale muud prügi, mis risustab linnaruumi. Tegemist on kahetsusväärselt hoolimatu käitumisega ning kultuuritusega,» lausus Palsner.

Munitsipaalpolitsei pressiesindaja Meeli Hunt ütles Postimehele, et koristamata kuuskede eest hakatakse trahvima pärast 25. jaanuari , sest selleks ajaks peaks korjeaktsioon läbi ning kõik kuused põletatud olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles