Pangaröövi õppus kesklinnas pani inimesed muretsema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Postimees.ee

Eile õhtune politsei aktiivne tegutsemine Rävala puiestee Swedbanki kontori juures pani mitmed Postimehe lugejad muretsema, millega tegu.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Mihkel Loide ütles Postimees.ee’le, et Swedbank, turvafirma G4S ja politsei tegid ühist pangaröövi õppust.

«Stsenaariumi järgi tungisid pangakontorisse kaks relvastatud röövlit ja võtsid kontoris olevad inimesed pantvangi. Turvafirma ja politsei hakkasid olukorda lahendama,» rääkis Loide.

Õppus algas kell 19 ning lõppes kella 22.30 ajal. «See oli planeeritud õppus, mida teeme regulaarselt, üritame inimesi mitte häirida,» kinnitas Loide.

Lugejad kirjeldasid, et Rävala puiesteel asuva Swedbanki kontori ümbruses oli õhtul tänav lintidega tõkestatud, kohal oli suur hulk politseinikke, pommirühm ja koguni snaiprid katusel.

«Seekord jäi inimestele vist rohkem silma, sest varem ei ole me kesklinnas nii suuri õppusi teinud, väiksemaid küll,» sõnas Loide.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles