Opositsioon algatab Kallo umbusalduse järgmisel volikogu istungil

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Kallo
Kalev Kallo Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Tallinna volikogu opositsioon algatab keskerakondlasest volikogu esimehe Kalev Kallo umbusalduse järgmisel volikogu istungil, mis toimub 26. jaanuaril.

«Eks nüüd opositsioonierakonnad peavad maha istuma ja arutama seda, aga tõenäosus, et see juhtub, on suhteliselt suur,» ütles volikogu IRL-i fraktsiooni esimees Madis Kübar.

Kübara sõnul on nii IRL-i, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna kui ka Reformierakonna fraktsioon praegu avaldanud arvamust, et umbusalduse sisseandmine on väga tõenäoline, aga allkirju otseselt ei ole kogutud. Kui aga erakonnad jõuavad kokkuleppele, siis kindlasti on vajalikud allkirjad Kübara kinnitusel olemas.

Riigiprokurör esitas süüdistuse kuritegude toimepanemises Edgar Savisaarele, Keskerakonnale, Tallinna linnavolikogu esimehele Kalev Kallole, lisaks veel linnavalitsuse endisele nõunikule ja viiele ettevõtjale. Süüdistus puudutab altkäemaksu ja keelatud annetusi ning omastamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles