Tallinna linnavolikogu võttis mullu vastu 200 otsust

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldsuu: Tarmo Kruusimäe pidas mullu linnavolikogus 62 kõnet ja esitas 233 küsimust.
Kuldsuu: Tarmo Kruusimäe pidas mullu linnavolikogus 62 kõnet ja esitas 233 küsimust. Foto: Peeter Langovits

2016. aastal toimus 21 Tallinna linnavolikogu istungit, mille jooksul võeti vastu 200 otsust ning 28 määrust.

Arupärimisi esitati 2016. aastal kokku 128. Kõikidest istungitest võtsid 2016. aastal osa volikogu aseesimees ja Keskerakonna fraktsiooni liige Lauri Laats ning Reformierakonna fraktsiooni esimees Ants Leemets. 20 istungil osales 16 linnavolikogu liiget: Olga Barabaner, Sergei Bogovski, Juri Danilov, Jüri Ennet, Valeri Kislitsõn, Andres Kollist, Nikolai Korb, Leonid Mihhailov, Ants Pilving, Nelli Privalova, Niina Sõtnik, Julia Timerbulatova, Elmar-Johnnes Truu, Rostislav Troškov ja Ruslana Veber Keskerakonna fraktsioonist ning Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsiooni esimees Madis Kübar.

Kõige rohkem kõnesid pidas Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsiooni liige Tarmo Kruusimäe, kes käis kõnepuldis 62 korda (sealhulgas ettekanded ja kaasettekanded), talle järgnesid Keskerakonna fraktsiooni liige Enno Tamm 39 kõnega ning Keskerakonna fraktsiooni aseesimees Leonid Mihhailov 35 kõnega. Suurimad küsijad olid Tarmo Kruusimäe 233 küsimusega ning Ants Leemets 115 küsimusega. 

Tallinna linnavolikogu on 1989. aastast kuni tänaseni pidanud kokku 666 istungit. Järgmine korraline linnavolikogu istung toimub 26. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles