Ida-Tallinna Keskhaigla juures parkimine muutub tasuliseks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkimine Ida-Tallinna Keskhaigla territooriumil Ravi tänaval.
Parkimine Ida-Tallinna Keskhaigla territooriumil Ravi tänaval. Foto: ITK

Reedel, 4.märtsil muutub parkimiskorraldus Ida-Tallinna Keskhaigla Ravi tänava üksuse (Ravi 18) territooriumil.


Ida-Tallinna Keskhaigla naistekliiniku kõrval ja silmakliiniku taga asetsevad parklad muutuvad tasuliseks parkimisalaks.

«Muudatuse eesmärgiks on tagada parkimiskohtade olemasolu haigla patsientidele, külalistele ja töötajatele Ravi tänava üksuse territooriumil. Nüüdsest on patsientide jaoks loodud parkimise võimalus ka silmakliiniku taha, kuhu varem pääses ainult haigla lubadega,» ütles Ida-Tallinna Keskhaigla majandusteenistuse juht Signe Roos.

«Parkimiskorraldajana teeme kindlasti kõik endast sõltuva, et üleminek uuele korrale haigla territooriumil oleks klientidele võimalikult mugav ja vähe segadust tekitav. Parkimisalal on igapäevaselt parkijaid juhendav klienditeenindaja ning meie valvetelefon vastab kolmes keeles ööpäevaringselt,» lisas haigla territooriumil parkimist korraldava OÜ Europark esindaja Karol Kovanen.

Haigla külastajatel ja patsientidel on alates 4. märtsist võimalus oma sõiduk parkida haigla territooriumile kaardil näidatud alale. Naistekliiniku parklasse pääseb Hospidali ja Ravi tänavalt, silmakliiniku taha saab sõita Juhkentali tänava kaudu.

Vastavalt parkimiskorralduse muudatusega paigaldatakse alates 4. märtsist Ravi tänava üksuse territooriumile uut parkimiskorda reguleerivad infotahvlid ja liiklusmärgid.

Uue parkimiskorralduse kohasel saavad külastajad parkida 15 minutit tasuta. Selleks tuleb märkida aeg parkimiskellal või kirjutada paberile parkimise alustamise kellaaeg ning asetada auto armatuurlauale, nähtavale kohale. Esimesed kaks tundi on parkimistasu üks euro. Iga järgneva tunni tasu on samuti üks euro. 24 tunni parkimistasu on viis eurot. Parkimine on tasuline kõikidel nädalapäevadel ööpäev läbi.

Parkimise eest tasumiseks on kaks võimalust – osta pilet piletiautomaadist või tasuda mobiiliga. Parkimisalale paigaldatakse 2 piletiautomaati – üks naistekliiniku (B-korpuse) sissepääsu juurde ja teine silmakliiniku taha perearstikeskuse (F-korpuse) ette.

Parklates asuvatest piletiautomaatidest on võimalik sularaha eest soetada vajalik parkimispilet, mis tuleb asetada auto armatuurlauale. Piletiautomaadid võtavad vastu 10-, 20- ja 50-seid eurosente ning ühe- ja kaheeuroseid.

Parkimise eest saab tasuda ka mobiiltelefoniga. M-parkimisala tsooniks on EP 69. Parkimise alustamiseks tuleb saata SMS numbrile 1902, sisestada auto number tühik ning parkimistsooni tähis EP 69, näiteks 123 ABC EP 69. Parkimise lõpetamiseks tuleb helistada numbrile 1903. Parkimise alustamise hind on kehtestatud vastavalt operaatori kinnitatud hinnakirjale (0.32 eurot).

Ida-Tallinna Keskhaigla naistekliinikusse sünnitama saabuvatele patsientidele on parkimine vastuvõtuosakonna vahetus läheduses oleval alal tasuta. Sünnitajatele väljastatakse vastav luba, mis annab neile õiguse parkida antud alal tasuta üks ööpäev. Parkimisloa saavad tulevased emad juba rasedusega arvelevõtmisel koos muu vajaliku patsiendiinfoga.

Parkimisinfo ja klienditugi OÜ Europargi infotelefonil 661 0223 või e-posti aadressil europark@europark.ee
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles