Tallinn pakub pühade ajal kodutute öömajades pühadepraadi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Aastatepikkust traditsiooni järgides tellib Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuamet kodutute öömajadesse pühadepraed 24. detsembri ja 31. detsembri õhtuks, et pakkuda pühadetoitu neile, kellel endal ei ole selleks võimalusi.

Kodutute ja toimetulekuraskustes inimeste toitlustamiseks supiköökides on Tallinnal lepingud mittetulundusühingutega Päästearmee Eestis ja Tallinna Hoolekande Keskus.

Päästearmee supiköögis aadressil Laevastiku 1a, toitlustatakse esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti ja reedeti  kella 11- 14. Tallinna Hoolekande Keskus toitlustab abivajajaid aadressil Suur-Sõjamäe 6a laupäeviti ja pühapäeviti kella 12.30 -14.

Lisaks avatud teenusena töötavatele supiköökidele jagatakse Eesti Punase Risti supiköögis, aadressil Eha 8,  esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti (väljaarvatud riigipühadel ja riiklikel pühadel) kella 9 -11 linnaosade sotsiaalhoolekande osakondade poolt väljastatud talongide alusel toimetulekuraskustes ja piisavate elatusvahenditeta isikutele valmistoitu kaasavõtmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles