G4Si ja politsei abiga sai töömees oma tööriistakoti kiirelt tagasi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
G4S patrull
G4S patrull Foto: Liis Treimann

Teisipäeval lõuna paiku pöördus ühes Tallinnas Pirita linnaosas asuvas kaubanduskeskuses G4S turvatöötaja poole meesterahvas, kes teatas kaduma läinud tööriistakotist.

Mees oli käinud kaubanduskeskuses remonditöid tegemas, kuid unustas lahkudes oma tööriistad auto kõrvale maha. Tänavale jäetud tööriistu märkas omakorda üks naisterahvas, kes tõstis need sõiduteelt kõnnitee servale.

Kui tööriistade omanik neid mõni aeg hiljem otsima tuli, siis ei paistnud tööriistakotti enam kuskilt. Seepeale otsustas ta pöörduda kaubanduskeskust valvava G4S turvatöötaja poole, kes asus kohe turvakaamerate salvestusi läbi vaatama. Sealt oli näha, kuidas Ford Transiti kaubikuga saabunud tundmatu mees korjas tööriistakoti tänavalt üles, jalutas sellega kaubanduskeskusesse, jättis selle keskuse põrandale maha ja läks seejärel toidupoodi. Sealt saabudes pakkis ta tööriistakoti toidupoe kilekotti, jalutas koos varastatud kraamiga kaubikusse ja sõitis minema.

G4S turvatöötaja soovitas tööriistade omanikul võtta ühendust politseiga ja andis auto registreerimisnumbri, mis oli turvakaameratest loetav.

Töömees võttis seejärel ühendust politseiga ja rääkis neile juhtunust. Politsei tegi auto registreerimisnumbri ja automargi põhjal kindlaks autojuhi ning võttis temaga ühendus. Tööriistakoti varastanud mees tunnistas teo üles ja oli nõus asjad tagastama. 15 minuti pärast jõudis ta tööriistakotiga kaubanduskeskuse juurde ja andis need töömehele tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles