Tatari tänaval põles ärihoone viimane korrus

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva õhtul said päästjad väljakutse Tallinnas Tatari tänavale, kus olid süttinud ärihoone katusealune. Samas majas asub teiste hulgas ka Uuskasutuskeskus.

Kell 22.04 teatati häirekeskusele, et Tatari tänaval on ühe hoone viimase korruse ruumides näha sädemeid lendamas ja leeke paistmas. Kohale saabunud päästjad avastasid põlengu ärihoone viimase korruse ja katuse vahelt. Kuuendal korrusel põles sein 4 m2 ulatuses.

Põhja päästekeskuse pressiesindaja sõnul põles hoone katuse ja viimase korruse vaheline vahelagi, samuti olid tuld võtnud katusekonstruktsioonid. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud.

Tulekahju sai arvatavalt alguse sellest, et hoone korruste vahel vahetati veetorustikku ja lõigati ketaslõikuriga metalltoru. Lõikamise käigus lendunud sädemed sattusid puidust vahelae ja seina vahele ning süütasid põlengu.

Väljakutsele reageeris kolm meeskonda, tuli saadi kiiresti kontrolli alla. Kustutustööd lõpetati kell 23.24.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles