Jõuluvana jagas linnavolinikele kinke

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidy Tamme esines jõuluvanale lauluga.
Heidy Tamme esines jõuluvanale lauluga. Foto: Kuvatõmmis

Tänase linnavolikogu istungi alguses astus kõnepulti jõuluvana, kelle hääl sarnanes kahtlaselt linnasekretär Toomas Sepa omaga.

Jõuluvana rääkis, et päkapikud olevat sel aastal kõvasti linnavolinike tegevust luuranud ning nende ettekande põhjal ja jälgimisseadmete abil olevat kindlaks tehtud, et linnavolinikud on aasta jooksul kõvasti tööd teinud. Mõnikord isegi rohkem, kui lubatud.

Jõuluvana kiitis, et kaks linnavolinikku on osalenud kõigil 19 istungil. Need olid Reformierakonna fraktsiooni esimees Ants Leemets ja volikogu keskerakondlasest aseesimees Lauri Laats. Kõige uudishimulikum volikogu liige aga on Tarmo Kruusimäe IRLi fraktsioonist. Tema on lõppeva aasta jooksul esitanud 223 küsimust. Järgmine on Ants Leemets 105 küsimusega. «Siis tuleb tükk tühja maad ja järgmised on meil Priidu (Pärna) ja Madis (Kübar), üle 50 küsimuse,» rääkis jõuluvana.  

Kõik fraktsioonid said jõuluvana käest ka kinke. Keskerakonna poolt esines jõuluvanale lauluga Heidy Tamme. Tarmo Kruusimäe luges luuletuse. Luuletust luges ka Ants Leemets, kes sai jõuluvanalt Reformierakonna fraktsioonile kingiks peenhäälestuseks sobiva tööriistade komplekti. Aga kui peenhäälestusest ei peaks abi olema, siis lisas jõuluvana kingituseks veel vasara.

Volikogu esimees Kalev Kallo, kes on jõuluvana hinnangul pideva tule all, sai kingiks kiivri, mis oli keskerakondlasele sobivat rohelist värvi. Kiivrit Kallol kohe vaja ei läinud, sest kuigi sotsiaaldemokraadid ähvardavad teda juba mõnda aega umbusaldamisega, ei kippunud keegi ka tänase istungi alguses umbusaldusavaldust sisse andma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles