Harjumaal pussitati noort meest kaela ja rööviti tema auto (2)

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Google StreetView

Eile pussitati Harjumaal 26-aastast meest noaga kaela piirkonda ja rööviti tema auto, kahtlustatavana on kinni peetud sama vana mees.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Olja Kivistik ütles Postimehele, et eile päeval kella 14 paiku pussitati Harjumaal Ülgase külas 26-aastast meest noaga kaela piirkonda ja võeti ära tema sõiduauto BMW ja mobiiltelefon.

Kivistik kinnitas, et kannatanu seisund on praegu stabiilne. Kahtlustatavana peeti kinni 26-aastane mees. 

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo teenistuse vanem Rait Pikaro sõnas, et politsei tegeleb praegu aktiivselt menetlustoimingute läbiviimisega, et kõik sündmuse asjaolud välja selgitada. «Röövimistele, eriti kui kasutatakse nuga või muud taolist eset, reageerib politsei kiiresti ja jõuliselt,» kinnitas Pikaro ja lisas, et õnneks on selliseid relvastatud rünnakud Eestis haruldased.

Politsei palub kõigil, kes nägid nimetatud piirkonnas eile midagi kahtlast, anda sellest teada infotelefonil 612 3000.

Juhtumi osas on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahv 200 lõike 1 järgi, mis käsitleb võõra vallasasja äravõtmist selle ebaseadusliku omastamise eesmärgil, kui see on toime pandud vägivallaga. Seaduse järgi karistatakse sellise teo eest kahe- kuni kümneaastase vangistusega.

Jõelähtme vallavalitsuse liige Merike Metstak sõnas, et rünnak toimus otse Maardu linna külje all aianduskooperatiivide alal, kus ei ole elanikke ja mis asub Ülgala külas asuvatest kortermajadest umbes kolme kilomeetri kaugusel. 

«See on alati meile üks suur peavalu, sest Jõelähtme valla ja Ülgase külaga ei ole siin mitte mingit pistmist,» märkis ta. Küsimusele, kas ta on juhtunu kohta rohkem kuulnud, vastas naine, et selles piirkonnas juhtub kogu aeg midagi ja suurt tähelepanu sellele enam ei pöörata. «See on nii sagedane, seal toimuvad koguaeg ka tulekahjud jne,» nentis vallavolikogu liige.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles