Põhja-Tallinn ei anna Kultuurikatelt ega Linnahalli Kesklinnale

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnahall.
Tallinna linnahall. Foto: Eero Vabamägi

Põhja-Tallinna linnaosa vanema Raimond Kaljulaidi sõnul ei tule kõne allagi Kesklinna halduskogu ettepanek muuta Põhja-Tallinna linnaosa piire selliselt, et Linnahall ja Kultuurikatel jääksid Kesklinna linnaosa piiridesse.

«Mul on sellele ettepanekule lihtne ja lühike vastus: unustage ära. Linnahall ja Kultuurikatel on väga olulised objektid Põhja-Tallinnas, nagu on seda ka näiteks Stroomi rand. Muidugi ei tule kõne alla Stroomi ranna loovutamine Haaberstile, Kultuurikatla ja Linnahalli loovutamine Kesklinnale või veel midagi sellist. Puhaku Kesklinna halduskogulased selles küsimuses jalga,» ütles Kaljulaid.

Kaljulaidi sõnul on päevselge, et seda küsimust linnas arutama ei hakata.

«Mingeid piiriintsidente Kesklinna ja Põhja-Tallinna vahel provotseerida ei ole mõtet. Oleme head naabrid ja ei võta kindlasti sellistes asjades vedu. Olen kindel, et Kesklinna vanem nõustub minuga selles küsimuses,» teatas Kaljulaid.

Kesklinna halduskogu pöördus kolmapäeval Tallinna linnavalitsuse poole ettepanekuga muuta Kesklinna linnaosa piire selliselt, et praegu Põhja-Tallinnas asuvad Linnahall, Kultuurikatel ja kavandatav uus linna raehoone jääksid Kesklinna linnaosa piiridesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles