TTV sisuga hakkab tegelema loodav nõukoda (10)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna TV uus juhatuse liige Revo Raudjärv.
Tallinna TV uus juhatuse liige Revo Raudjärv. Foto: Tairo Lutter

Tallinna televisiooni kinni ei panda, kinnitas linnapea ülesandeid täitev Taavi Aas (KE), samas on aga plaanis üle kontrollida kõik kanali arveldusasjad ning sisuga hakkab tegelema loodav nõukoda, kuhu kuuluksid ka linna opositsioonipoliitikud.

Lisaks sellele, et Tallinna Televisioonile hakatakse avaliku konkursi korras otsima uut juhti, tehakse kanali maksuasjadele erakorraline üldkontroll, vahendas ERRi uudisteportaal ETV saadet «Aktuaalne kaamera».

«Tänane Tallinna Televisiooni nõukogu tegi ettepaneku, et võiks teha erakorralise revisjoni sisekontrolliteenistuse poolt, ma arvan, et see on väga mõistlik ettepanek ja kindlasti ma esmaspäeval sellise ülesande linna sisekontrollikomisjonile annan,» kinnitas Aas.

Kanali juurde on juba hakatud looma ka ühiskondlikku nõukoda. «Teeme ka volikogu opositsioonile, teistele fraktsioonidele ettepaneku esitada ka oma esindajad sellesse nõukotta,» lisas Aas, kelle sõnul hakkab nõukoda otsustama sisu üle.

Avalik konkurss uue juhi leidmiseks kuulutatakse tõenäoliselt välja jaanuaris.

Kommentaarid (10)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles