Ernits eemaldati linnavalitsuse nõudmisel Tallinna TV saatest (9)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Ernits
Peeter Ernits Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakondlasest riigikogu liige Peeter Ernits kurtis sotsiaalmeedias, et tal ei lasta enam osaleda Tallinna TV saate Vaba Mõtte Klubi tegemisel.

«Vaba Mõtte Klubi, mida üle viie aasta juhtisin oli tõeliselt vaba saade. Savisaare ajal ei sekkunud mitte keegi saate sisusse ja sellesse kes osalevad - ja seda ei enne saadet ega ka pärast. Väga paljud inimesed vaatasid aga meedia vaikis meie saate maha,» kirjutas Ernits eile Facebookis.

«Nüüd kui võim muutus ja Savisaar tagandati algas hoobilt uus aeg. Täna vahistatud Toomas Lepa sõnul tuli signaal minu eemaldamiseks linnavalitsuselt. Nii on lood vaba mõttega,» lisas poliitik.

Ernits ütles intervjuus ETV saatele «Ringvaade», et viimastel päevadel on lõhe Keskerakonnas tugevnenud. Ernitsa sõnul lootis nn Savisaare leer, et kui Erki Savisaar ei saa maaeluministriks, siis peaks ta saama fraktsiooni juhiks, kuna tema nimi tagaks kodurahu.

«Kui omal ajal see valitsus tehti, oli tingimus see, et kui ühiselt edasi minna, siis on kõige parem ühine vastutus ja kasutada neid härgasid nii ühelt kui ka teiselt poolt.» 

Ta kinnitas aga saates, et toetab Jüri Ratase valitsust. «Rõhutan, me oleme suurim erakond, ka koalitsiooni suurim ja tugevaim erakond ja me peaksime ka niimoodi esinema.»

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles