Bussijänes kukkus mupo eest põgenedes mitu korda kraavi

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühiskaardi valideerimine.
Ühiskaardi valideerimine. Foto: Toomas Huik / Postimees

Mupo ja maanteeamet korraldasid kolmapäeva varahommikul ühise piletikontrolli-reidi Viimsi vallas ja ainuüksi kahe tunniga tabasid piletikontrolörid 20 sõiduõiguseta reisijat.

«Inimesed olid vägagi üllatunud, sest üldine arvamus on, et piletikontroll tegutseb vaid Tallinna linna piires,» rääkis mupo piletikontrolli meeskonnajuht. Inspektorite sõnul on lisaks piletita sõitjatele teine murekoht kooliõpilased ja tudengid, kes ei viitsi või ei taha oma sõiduõigust registreerida, teatas mupo.

Kontrolli plaanitakse Viimsis jätkata ning laiendada seda Muuga aedlinna suunal sõitvatele bussiliinidele. Mupole jäi aga silma see, et bussides oli tavapärasest rohkem jäneseid, kes kontrolöre nähes plehku panid.

Toimus ka üks omapärane vahejuhtum. «Peatasime bussi ja niipea, kui bussijuht uksed avas, tuiskas tagumisest uksest välja noormees, kelle hoog oli nii suur, et lõppes maantee kõrval olevas suhteliselt sügavas kraavis. Õnneks ei olnud seal vett. Kui me jahmununa kraavipervele ruttasime, siis oli noormees krapsti püsti ja kraavist väljas, aga oli nii ähmi täis, et rapsis ja rapsis ning kukkus uuesti kraavi tagasi. Kui ta lõpuks välja sai, siis tormas mööda maanteed minema, aga libedaga kukkus kolmandat korda. Ma usun, et see jänesejooks jääb talle pikaks ajaks ja õpetuseks meelde,» kirjeldas piletikontrolli meeskonnajuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles