Politsei otsib laste seksuaalses ahvatlemises kahtlustatava mehe ohvreid

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexey.
Alexey. Foto: Põhja prefektuur

Põhja prefektuuri politseinikud pidasid eile Tallinnas kinni 48-aastase Alexey, keda kahtlustatakse laste seksuaalses ahvatlemises.

Eeluurimise ajal kogutud informatsiooni järgi liikus mees 2015 ja 2016. aastal Lasnamäel mitme kooli läheduses, eksponeeris end kohatult alaealiste laste nähes ning rahuldas end avalikus kohas. Mees on varasemalt kriminaalkorras karistamata, ent võimalike sarnaste kuritegude toimepanemise tõkestamiseks võttis kohus ta prokuratuuri taotlusel vahi alla, teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo lastekaitseteenistuse vanema Reimo Raiveti sõnul on hetkel teada kümnekonnast kannatanust, kuid politseil on alust arvata, et ohvreid võib olla rohkem.

«Mõistetavalt on ohvritel raske rääkida läbielatust, veel enam kui kannatanuteks on väikesed lapsed. Samas on oluline mõista, et kurjategija süüdimõistmiseks on politseil oluline koguda informatsiooni võimalikult paljude süütegude kohta, mida kahtlustatav toime võis panna. Seetõttu palume lapsevanematel oma lastega rääkida ning ootame igat infokildu, mis uurimisele kaasa võib aidata,» sõnas Raivet.

Politsei palub kõigil võimalike teiste süütegude pealtnägijatel ning kannatanutel võtta ühendust Põhja prefektuuri lastekaitseteenistuse telefonil 53 01 9938.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles