Elektriraudtee pakub taas tasuta sõitu presidendimatkalistele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriraudtee rong.
Elektriraudtee rong. Foto: Liis Treimann

26. veebruaril toimub arvult juba kaheksas, Aegviidust üle Nelijärve Jänedale suunduv presidendimatk, milles osalejatele pakub Elektriraudtee edasi-tagasi tasuta sõitu.

Taas on võimalus matkata Aegviidust läbi Nelijärve Jänedale, kus kõiki matkajaid ootab Musta Täku Talli lahke pere sooja supi ja teega. Matkalised, kes tulevad elektrirongi suuskade või käimiskeppidega, saavad Elektriraudtee poolt tasuta sõidu nii matkale, kui ka sealt tagasi.

Põhimatk saab alguse Aegviidust ning kulgeb mööda presidendirada Jänedani, raja pikkus on 10 kilomeetrit. Lühike matk saab alguse Nelijärve puhkekeskusest ning kulgeb edasi kas mööda kergliiklusteed või mööda suusarada Jänedale. Selle matka pikkus on 5 kilomeetrit. Kõigile matkajatele pakutakse Nelijärve puhkekeskuses kuuma teed.

Matk on tasuta, kuid kõigil on võimalik toetada presidendimatka, ostes 3 euro eest (lapsed ja pensionärid 1.50 eurot) kaelakaardi. Kaardi ostnute vahel loositakse kell 14.20 kümme kuldpiletit simmanitele Jäneda Musta Täku Tallis, nädalalõpp kahele Jäneda SPA Hotellis, nädalalõpp kahele Nelijärve puhkekeskuses ning lisaks meeneid toetajatelt. Päeva juhib Tõnis Milling. Matka info on aadressil www.presidendirada.ee.

Elektrirong 404 Tallinn-Aegviidu väljub kell 10.08 Balti jaamast. Kell 15.30 Jänedalt väljuvad bussid viivad matkajad Aegviidu jaama kell 16.26 väljuvale Tallinna rongile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles