Fotod ja video: Solarise keskus evakueeriti tulekahju tõttu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Solarise kaubanduskeskusest evakueeriti täna hilisõhtul tulekahju tõttu kõik hoones viibinud inimesed.

Põhja päästekeskuse valvepressiesindaja ütles Postimehele, et häirekeskus sai kell 22.08 teate keskuse 5. korrusel puhkenud tulekahjust. Mis põhjustas põlengu, ei ole hetkel teada.

Sündmuskohale saabusid mitu tuletõrjeautot ja kiirabibrigaadi. Politsei piiras hoone lindiga ümber. Tulekahju tõttu jäid poolikuks PÖFFi lõpuseansid Solarise Apollo kinos.

Päästeamet teatas Twitteris, et põleng oli 5. korrusel asuvas administratiivruumis. Tulekahju lokaliseeriti kella 22.40ks ja likvideeriti kell 23.07.

Solarise keskuse haldusjuhi Rain Luksi sõnul ei olnud tegemist suure põlenguga ja ükski keskuse külastaja viga ei saanud. Küll aga said kannatada serveriruumis asuvad kaablid. 

«Kõik kaubanduskeskustest tehtud väljakutsed on päästeameti jaoks kõrgeima prioriteediga, mistõttu reageerisid päästjad väga kiiresti ning kaasati ka lisajõude. Õnneks pandi põlengule piir kasutades pulberkustutit ning ka veekahjustusi kellelegi ei tekitatud,» sõnas Luks. 

Keegi õnnetuses viga ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles