Tallinna kesklinnas tuleb arvestada liikluskorralduse muudatustega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseväe paraadi ajal on ühissõidukid suunatud ümbersõidule.
Kaitseväe paraadi ajal on ühissõidukid suunatud ümbersõidule. Foto: Peeter Langovits.

Seoses Eesti Vabariigi 93. aastapäeva tähistamiseks korraldatava kaitsejõudude paraadi peaproovi ja paraadiga suletakse liikluseks Kaarli puiestee Vabaduse väljaku ja Toompea tänava vahel, Vabaduse väljak, Komandandi tee ning osaliselt Endla tänav Suur-Ameerika tänava ja Tõnismäe tänava vahel. Muutusi on ka ühissõidukite liikumises.

Liiklus on piiratud kolmapäeval kella 22-st kuni paraadi peaproovi lõpuni (umbes 24. veebruaril kella üheni öösel) ning 24. veebruaril kella 8.30-st kuni paraadi lõpuni, umbes kella 12.30-ni.

Seoses paraadi ja paraadi peaprooviga keelatakse sõidukite peatumine ja parkimine Viru tänaval, Harju tänaval, Falgi teel, Kirikuplatsil, Toom-Kooli tänaval ja Piiskopi tänaval 23. veebruaril kella 18-st kuni 24. veebruaril kella 14-ni ning G. Otsa tänaval ja Teatri väljakul  23. veebruaril kella 18-st kuni 24. veebruaril kella 24-ni.

Tallinna kesklinnas liikuvad ühissõidukid suunatakse  ümbersõidu marsruudile 23. veebruaril alates kella 22-st ning 24. veebruaril kella 8.30-st kuni paraadi lõpuni,umbes kella 12.30-ni.

Kaitsejõudude paraadi proovi ja paraadi ajal sõidavad liinide 1, 2, 3 ja 6 trollid Kaarli puiestee ja Toompea tänava ristmikuni. Ajutine lõpp-peatus on  Kaarli puiesteel kesklinna suunalises Tõnismägi trollipeatuses.

Liinide 16, 17, 17A ja 23 bussid suunatakse mõlemal suunal ümbersõidule marsruudil Endla tänav, Suur-Ameerika tänav, Pärnu maantee ja Estonia puiestee. Täiendavad peatused tehakse kesklinna suunal Endla tänaval enne Suur-Ameerika tänavaga ristumist paiknevas ajutises peatuses ja Estonia puiesteel mõlemal suunal paiknevates Vabaduse väljaku trollide peatustes.
Liini 40 bussid suunatakse ümbersõidule kesklinna suunal marsruudil Paldiski maantee, Toompuiestee, Rannamäe tee, Suur-Rannavärava tänav, Ahtri tänav, Hobujaama tänav, linnast väljuval suunal aga Hobujaama tänav, A. Laikmaa tänav, autobussiterminal, Narva maantee, Mere puiestee, Põhja puiestee, Suur-Rannavärava tänav, Rannamäe tee, Toompuiestee, Tehnika tänav ja Paldiski maantee. Ajutised peatused tehakse kesklinnast väljuval suunal Mere puiesteel paiknevas Mere puiestee peatuses ja mõlemal suunal paiknevates Balti jaama peatustes ning lõpp-peatus Ahtri tänaval enne Hobujaama tänava ristmikku paiknevas ajutises peatuses.

24. veebruaril kella 8.30-st kuni 12.30-ni ei sõida Harju maakonna liinide 108, 111, 122, 126 ja 127 bussid kesklinna piirkonnas, vaid liiguvad linnast väljuval suunal marsruudil Balti jaam, Toompuiestee, Tõnismägi, taksopark, Paldiski maantee  ning Balti jaama suunal marsruudil Paldiski maantee, taksopark, Tõnismägi, Toompuiestee, Balti jaam.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles