Alates pühapäevast saab vanalinnas uisutada

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niguliste uisuplats.
Niguliste uisuplats. Foto: Viktor Burkivski

Pühapäeval, 27. novembril avatakse Tallinnas Harju tänaval Niguliste kiriku kõrval asuv uisuplats, mis on kaunistaud jõulutuledes säravate kuuskedega, avatud on uisulaenutus ja töötab kohvik.

Kell 13 algavale avamispeole tulevad esinema iluuisutajad uisukooli Reval jäärevüüteatrist Mizzi. «Koostöös Kadrioru Pargiga kaunistati  liuväli jõulutuledes kuuskedega, mis lisab vanalinnas asuvale uisuplatsile talvist romantikat,» ütles abilinnapea Kalle Klandorf , kes algava hooaja esimesed uisutajad pidulikult jääle saadab.

«2006. aastal esmakordselt avatud teisaldatav uisuplats on mitmel järjestikusel lumevaesel talvel linlastele, linnakülalistele ja tuhandetele koolilastele uisutamisrõõmu pakkunud. Sellest hooajast on Tallinna koolidel võimalus kasutada online broneerimissüsteemi, mis teeb koolide jaoks uisuplatsi kasutamise veelgi lihtsamaks,» rääkis Klandorf.

HK Hall OÜ esindaja Silver Uustalu sõnul saab aega uisutundideks broneerida uisuplatsi kodulehel. «Teavitasime koole uuest broneerimissüsteemist eelmisel reedel ja tänaseks on juba ligi seitsmele tuhandele  õpilasele uisutamise broneering tehtud,» rääkis Uustalu. «Uus süsteem on õpetajatele mugav, kuna võimaldab kodulehe vahendusel vabu aegu otsida ja teha broneeringuid omale sobival hetkel. Enam ei ole vaja helistada või emaili saata ning süsteem saadab õpetajale automaatselt meeldetuletusi broneeritud aegade kohta,» selgitas Uustalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles