Tallinna revisjonikomisjon hakkab uurima «Savisaare protsessi» õiguslikkust (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar. Kaader seriaalist "Savisaare protsess"
Edgar Savisaar. Kaader seriaalist "Savisaare protsess" Foto: kaader seriaalist

Tallinna linnavolikogu sotsiaaldemokraadist liikme Hanno Matto sõnul otsustas revisjonikomisjon lülitada oma tööplaani Tallinna TV sarja «Savisaare protsess» tootmise otstarbekuse ja seaduslikkuse kontrollimise.

«Eile langetas riigikohus mitu otsust ebaseaduslike valimisreklaamide osas, mille tulemusena peavad mitmed keskerakondlased Tallinna linnale kinni maksma enda poliitreklaamid. Tegemist on oluliste näidetega, mis loodetavasti panevad iga poliitiku kaks korda järele mõtlema, enne kui nad üritavad avaliku raha eest endale reklaami teha. Loodan, et Keskerakonna esimees Ratas annab linnajuhtide senisele tegevusele õiglase hinnangu ning välistab edaspidi erakonnakaaslaste sarnase tegevuse Tallinna juhtimisel,» ütles Matto.

Tema sõnul soovivad sotsiaaldemokraadid välja selgitada, et Tallinna TV sarja «Savisaare protsess» puhul poleks tegemist parteipropaganda rahastamisega.

«Antud sarja tootmiseks on kasutatud avalikke vahendeid ning kontrolli käigus tuleb välja selgitada, kas seda on tehtud seaduslikult ja otstarbekalt,» lisas Matto.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles