Järvevana teel juhtunud liiklusõnnetused põhjustasid hommikul ulatusliku ummiku (4)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvevana tee.
Järvevana tee. Foto: Jaanus Lensment

Tallinnas Järvevana teel juhtus täna hommikul kaks liiklusõnnetust, mis tekitasid mitmel pool ulatuslikke ummikuid.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Ruth Vilusaar ütles, et Järvevana teel juhtus hommikul kaks liiklusavariid.

Täna kella 7 paiku teatati politseile liiklusõnnetusest Tallinnas Järvevana teel. Esialgsetel andmetel sõitis Lasnamäe suunas liikunud sõiduautole Ford esimeselt sõidurajalt ette sõiduauto Audi. Kokkupõrke vältimiseks sõitis Fordi juht, 28-aastane mees sõidusuundi lahutavasse ohutussaare äärekivisse ja pidurdas seejärel järsult.

Fordi taga liikunud sõiduauto Volkswageni juht, 46-aastane mees ei suutnud ees liikuva sõiduautoga kokkupõrget vältida ja sõitis sellele tagant osta. Fordi ja Volkswageni juhid olid kained ja omavad vastava kategooria sõiduki juhtimisõigust, turvavarustust kasutati õigesti, sõidukite rehvid vastavad nõuetele. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Sündmuskohalt toimetati haiglasse sõiduauto Ford juht.

Teeolud olid õnnetuse ajal järgmised: pime aeg, valgustus põles, teekate oli märg, ilm pilvine, suurim lubatud sõidukiirus 50 km/h. Politsei palub abi õnnetuse tunnistajate leidmisel. Ühendust võtta telefonil 612 3000 või põhja.lmt@politsei.ee.

Järvevana teel põrkasid kokku veel Ford ja Porsche, inimesed selles õnnetuses kannatada ei saanud ja juhid said omavahel kokkuleppele. Politseid avariipaika ei kutsutud.

Järve keskuse juures tekkis õnnetuste tõttu tavapärasest suurem ummik.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles