Galerii: katuselt pudenevad jääpurikad lõhuvad Tallinnas sõiduautosid (3)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Munitsipaalpolitsei amet hoiatab sõidukiomanikke ohtliku katuse all parkimise eest – viimase paari päevaga on mitu autot saanud Tallinna linnas räästalt alla kukkunud lumekamaka või jääpurika tõttu kannatada.

Ainuüksi viimase paari päeva jooksul on mupo saanud neli väljakutset, kus autod on oluliselt kannatada saanud. Ühel juhtumil, Mustamäel oli auto pargitud selleks mitte ette nähtud kohta, nii et karistus valesti parkimise eest läks juhile seekord kalliks maksma.

Kinnistuomanikele ja korteriühistutele paneb mupo südamele, et nad tegeleksid täie vastutustundega katuste koristustöödega. Vahelduvad päevased plusskraadid ja öised miinuskraadid soodustavad jääpurikate ja -kamakate teket, mis on alla kukkudes eluohtlikud möödujatele.

Kinnistu omanike vastutada on, et majakatused ja kõnniteed oleksid koristatud ega põhjustaks liiklejatele turva- ja terviseriske. Kinnistuomaniku lohakuse tõttu kannatada saanul on õigus kahju korvamist välja nõuda kinnistu valdajalt.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles