Tallinna suurimal liuväljal saab isadepäevast uisutada

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita uisuväljak
Pirita uisuväljak Foto: Andre Hanimägi

Juba sel pühapäeval avatakse Pirita Spordikeskuses isadepäeva auks pealinna suurim liuväli.

Pirita linnaosa vanem Tõnis Mölder ütles, et sel aastal on tänu ilmastikutingimustele võimalik uisuväljak avada varem kui muidu. Eelnevatel aastatel on Pirital uisud jalga saadud alles detsembri keskpaigast. «Seega on üle aastate hea võimalus juba novembris ja just isadepäeval tulla koos perega Piritale lõbusalt ja sportlikult aega veetma,» sõnas linnaosavanem.

Samas kinnitas Mölder, et kuna uisuväljakut külmetavad väljaku all olevad torud, ei kao võimalus uisutada ka järgmisel nädalal, mil lubatakse talveilmade asendumist sulaga. Uisutada saab iga ilmaga kella 10-22, plats on valgustatud ning mängib muusika. Spordikeskuse tervisemajast saab laenutada nii uiske kui ka abivahendeid uisutamise õppimiseks. 

Üks tund uisutamist maksab 2.50 ning uisulaenutus isikuttõendava dokumendi alusel maksab neli eurot. Õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele on soodustust tõendava dokumendi esitamisel uisulaenutus 2.50. Pirita Spordikeskus asub aadressil Rummu tee 3. Uisuväljak on avatud tõenäoliselt märtsini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles