Mustamäel toodi tulekahju tõttu kolm inimest üheksanda korruse rõdult alla

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle 1984. aastal Männimäel Riia maantee 85 valminud maja neljatoalise korteri eest küsiti 2006. aastal 1,3 miljonit krooni, mis oli tõenäoliselt Viljandi hinnarekord. Üheksakorruselise maja kõrgeimal korrusel asuva apartemendi tegi rekordkalliks vaade, mis avaneb nii järvele kui linnale. Samuti lisas 80 ruutmeetri suurusele korterile väärtust selle juurde kinnistatud 20-ruutmeetrine garaaž, mis paiknes kohe maja kõrval.
Selle 1984. aastal Männimäel Riia maantee 85 valminud maja neljatoalise korteri eest küsiti 2006. aastal 1,3 miljonit krooni, mis oli tõenäoliselt Viljandi hinnarekord. Üheksakorruselise maja kõrgeimal korrusel asuva apartemendi tegi rekordkalliks vaade, mis avaneb nii järvele kui linnale. Samuti lisas 80 ruutmeetri suurusele korterile väärtust selle juurde kinnistatud 20-ruutmeetrine garaaž, mis paiknes kohe maja kõrval. Foto: Viljandi muuseumi fotokogu / MARKO SAARM

Tallinnas Mustamäel toodi eile õhtul üheksakorruselise kortermaja viimaselt korruselt tõstukiga alla kolm elanikku, kuna hoones süttis liftišahti juhtmestik. Inimesed viidi tervisekontrolliks haiglasse.

Eile kell 21.40 teatati häirekeskusele tulekahjust Mustamäel Tammsaare teel, kus põles ühe üheksakorruselise elumaja liftišahti juhtmestik. Päästjate saabudes oli elumaja trepikoda suitsu täis.

Päästjad tõid kolm majaelanikku tõstukiga üheksanda korruse rõdult alla ja kiirabi toimetas nad tervisekontrolliks haiglasse.

Kustutustööd lõpetati ja hoone ventileeriti kella 23.17ks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles