Fotod: mis peitub linnapilti ilmunud Reeda ja Hevelini nimeliste plakatite taga? (1)

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna linnapilti on ilmunud suured värvilised plakatid, millel tänatakse Reeta ja jäetakse hüvasti väikese Heveliniga. 

Alles paigaldas Tallinna transpordiamet Tammsaare teele hukkunud inimeste siluetid, mis manitsevad jalakäijaid liiklusreeglitest kinni pidama.

Sõnumid «Reet! Täname sind!» ja «Väike Hevelin, jääme sind igatsema!» äsja Tallinna ilmunud plakatitel tekitasid mööda sõitnud linlases küsimuse, kas need on samuti seotud liikluses hukkunutega.

Selgus aga, et ei ole. Nendega tänab meediaagentuur Media House hoopis pikaajalisi töötajaid, kes ettevõttest lahkuvad. 

«Meie väga pikaajalised töötajad Reet ja Hevelin lahkuvad ettevõttest ja liiguvad uutele radadele. See on meie viis neid kõige tehtu eest tänada,» selgitas meediaagentuuri tegevjuht Raido Raamat Postimehele.

Plakatid pandi üles Piritale ja kesklinna piirkonda ning need jäävad sinna mõneks päevaks. «Need on ainult Tallinnas ja mõned üksikud, sest ega sellise asjaga ole mõtet üle ka pingutada,» lisas Raamat.

Selgus, et palju aastaid tagasi, kui agentuurist lahkus projektijuht Hando Nilov, tellis agentuur samuti tänusõnumiga plakatid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles