Tallinn annab päästjatele poole miljoni krooni eest töövahendeid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad saavad töövahendeid juurde.
Päästjad saavad töövahendeid juurde. Foto: Mihkel Maripuu

Linn annab Põhja-Eesti Päästekeskusele tasuta ja tähtajatult kasutada poole miljoni krooni väärtuses töövahendeid, mis on vajalikud hädaolukorras tegutsemiseks.

Linnavolikogu otsuse eelnõu kohaselt antakse päästekeskusele näiteks täispuhutava raamiga telk, 200 villast tekki, 25 LED pirniga ja magnetiliselt laetava toitega lampi ning mitmeid tööohutusvahendeid.

Päästevaldkonda kureeriva abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on neid vahendeid tarvis näiteks üleujutuste, inimeste ajutise ümberpaigutamise, linnugripi ja muude sarnaste juhtumite korral.

«Kommunaalameti ja Põhja-Eesti Päästekeskuse vahel sõlmitakse vara tasuta kasutamise leping, millega sätestatakse üleantava vara sihtotstarbeline kasutamine Tallinna haldusterritooriumil,» selgitas Boroditš.

Kommunaalametile eraldati tänavusest linnaeelarvest 500 000 krooni hädaolukorraks tegevusvaru moodustamiseks. Hankemenetlusega osteti täispuhutava raamiga telk hinnaga 229 000 krooni, 200 villast tekki kokku 53 100 krooni eest, kolme sorti tööohutusvahendeid kokku 209 000 krooni ning 25 LED pirniga lampi 8 500 krooni eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles