Lätlased üritasid kaubanduskeskusest varastada üle tuhande euro väärtuses riideid

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
G4Si turvakaamerate jälgimiskeskus.
G4Si turvakaamerate jälgimiskeskus. Foto: Eero Vabamägi

Teisipäeva õhtul pidasid G4S turvatöötajad ühes Tallinnas kaubanduskeskuses kinni kaks Läti kodakondsusega meest, kes üritasid varastada 1185 euro väärtuses brändirõivaid.

Nii suures väärtuses kaupa varastatakse kauplustest harva. «Röövretk oli suhteliselt amatöörlikult ette valmistatud ja läbi viidud,» kommenteeris G4S objektivanem varaste tööd. Kurjategijate käitumine oli tüüpiline. Kaasa oli võetud fooliumiga vooderdatud kilekott, mis muutus proovikabiinis oldud kümnekonna minutiga silmatorkavalt pontsakaks. Mehed olid sihtmärgiks valinud ühe tuntud Itaalia moedisaineri kaubamärki kandvad rõivad. Vargaid märkas sel päeval kaamerate taga tööl olnud kogenud G4S turvatöötaja. «Seda arvestades oli see otsekui kassile suhujooksmine. Ka olid tegelased kaunis stereotüüpse välimusega,» ütles objektivanem.

Turvatöötajad pidasid lõunanaabritest poevargad kinni, viisid nad turvaruumi ja kutsusid kohale politsei. Varastatud kaup tagastati kauplusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles