Teletorn ootab mälestusi kuldaegadest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mälestus Tallinna teletornist
Mälestus Tallinna teletornist Foto: Tallinna teletorn

Tallinna teletorn ootab elanike fotosid, videoid või põnevate juhtumiste kirjeldusi teletorni kuldaegadest, kõigi postitajate vahel loositakse välja eluaegne tasuta pääse torni.

Kogutavast materjalist loodab teletorn leida lisa loodava ajaloolise ekspositsiooni jaoks.

«Teletorni turismikeskuse ekspositsiooni ühes osas on planeeritud kajastada torni värvikirevat ajalugu,» sõnas SA Tallinna Teletorni juhataja Riina Roosipuu.

«Lisaks riiklikes ja avalikes arhiivides olevate materjalide kasutamisele soovime seda täiendada ka eraisikute foto- ja filmimaterjaliga. Eriti on oodatud lood ja pildid 80ndate keskpaigast ning 90ndate algusest,» lisas ta. «Usume, et isiklikud mälestused võiks meie väljapanekut oluliselt rikastada.»

«Soovime saada inimestelt mälestusi sünnipäevadest, juubelitest, pulmapidudest või teistest meeleolukatest sündmustest, mille puhul on käidud teletornis,» rääkis Roosipuu. «Sobivad nii poseeritud hetked kui jäädvustused tegevustest. Kindlasti on inimestel ka palju huvitavaid torniga seotud juhtumusi, legende jagada. Ei tasu karta, et me ootame ainult kunstipäraseid ja omanäolisi ülesvõtteid.»

Fotode viimane saatmise tähtaeg on 31. märts.

Materjalide edastamiseks palutakse ühendust võtta Tallinna teletorniga aadressil Kloostrimetsa tee 58a, 15026 Tallinn, tel: 6 804 057 või info@teletorn.ee. Materjali on võimalik postitada ka teletorni Facebooki leheküljele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles