Fotod: politsei palub abi kahe inimese asukoha tuvastamisel

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentina
Valentina Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub abi kohtueelsest menetlusest kõrvale hoidva Paveli ja karistuse kandmisest kõrvale hoidva Valentina asukoha tuvastamisel, kohtumenetlusest kõrvale hoidnud Rene tabati täna päeval tänu tähelepanelike inimeste vihjetele.

1984. aastal sündinud Pavel hoidub kõrvale kohtueelsest menetlusest ning ei ole ilmunud prokuröri kutsel uurimisasutusse menetlustoiminguteks.

1982. aastal sündinud Valentina hoidub kõrvale karistuse kandmisest. Narkokuriteos süüdimõistetud naine ei ilmunud vabatahtlikult karistust kandma.

Politsei otsis taga ka 1985. aastal sündinud Rened, kes hoidus kõrvale kohtumenetlusest ega ole ilmunud kohtusse. Päevalt teatas politsei pressiesindaja, et Rene on leitud ja kinni peetud. «Täname tähelepanelikke inimesi, kes jagasid politseiga informatsiooni, mis viis mehe tabamiseni,» lisas ta.

Kriminaalmenetlused ei ole omavahel seotud.

Politsei palub kõigil, kes on fotodel kujutatud meest või naist näinud või kellel on infot nende asukoha kohta, anda sellest teada infotelefonil 612 3000 või hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles