Lasnamäel saab neljapäeval tasuta õigusabi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Neljapäeval, 27. oktoobril kell 10 avab Eesti Juristide Liidu õigusapteek oma uksed Lasnamäel.

Tasuta õigusnõu jagatakse Lasnamäe linnaosavalitsuse saalis (Pallasti 54, I korrus), teatas linnavalitsuse pressiteenistus. Õigusapteeki on oodatud kõik abivajajad, kes soovivad saada tasuta õigusabi pärimisõiguse, perekonnaõiguse, lastele elatisraha nõuete, töölepingu seaduse, eraisiku pankrotimenetluse, kohtusse pöördumise, hagiavaldustele esitatavate nõuete, maksekäsukiirmenetluse, korteriühistu ja KÜ otsuste, maa- ja omandiküsimuste, lepingu- ning võlaõiguse alal.

Õigusabi antakse eesti ja vene keeles. Nõustamine toimub kella 10-14 ja kliente teenindatakse elavas järjekorras. Tasuta õigusabi annavad kümme vähemalt magistrikraadiga ja viieaastase staažiga õigusnõustajat.

Täiendavat infot õigusapteegi korralduse, nõustajate spetsialiteedi ja võimaluste kohta saab Eesti Juristide Liidu kodulehelt või telefonilt 6313002.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles