Justiitsministeeriumile tehti pommiähvardus

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Tallinnas Tõnismäel asuvale justiitsministeeriumi hoonele tehti täna hommikul pommiähvardus, praeguseks on hoone üle kontrollitud ning ähvardaja isik kindlaks tehtud.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri teatel on praeguseks selgunud, et kõne tegi Tartu vanglas karistust kandev isik, kes kasutas selleks vangidele ettenähtud telefoni.

Täna kella 9 paiku helistas vene keelt kõnelev mees politsei infotelefonile ning teatas, et Tallinnas justiitsministeeriumi hoones on pomm. Ministeeriumi juurde jõudnud politseipatrullid asusid lähedal asuvaid tänavaid läbi vaatama ning päästeameti demineerijad asusid koerte abil hoonet ja selle ümbruse kontrollima. Justiitsministeeriumi töötajad evakueeriti. Pommigrupp lõpetas kontrolli kella kolmveerand 11 paiku ning ohtlikku eset ei leitud.

Justiitsministeeriumi inimeste eludele ohtu ei olnud ning  kümmekond minutit pärast kella 11 naasid töötajad ruumidesse.

Juhtunu asjaolude selgitamiseks alustatud kriminaalmenetlust viib läbi Tartu vangla ning juhib Lõuna ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles