Rullbituumeni põlengu tõttu toimetati haiglasse seitse inimest (2)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna kiirabi.
Tallinna kiirabi. Foto: Mihkel Maripuu

Päästjad kustutasid laupäeva õhtul Pirital Pojengi teel asuva elumaja juurdeehitise katusekonstruktsioonide vahele tekkinud tulekoldeid, mille põhjustas rullbituumeni süttimine. Põlengu tõttu toimetati haiglasse seitse inimest, kelle seas oli vähemalt üks väikelaps.

Päästeamet sai väljakutse Pojengi tänavale kell 20.01. Väljakutsele reageerisid päästjad Kesklinna, Muuga ja Pirita komandodest, ütles Postimehele Põhja päästekeskuse valvepressiesindaja.

Esimesena jõudsid sündmuskohale Pirita komando päästjad, kes kontrollisid kahepereelamu üle. Väljakutse ajaks olid inimesed hoonest juba väljunud.

Päästetöötajad tuvastasid, et süttinud on elumaja juurdeehitise lamekatusele paigaldatud rullbitumeen. Kuna põleng levis ehitise katusekonstruktsioonide vahele, pidid päästjad tulekollete ülesotsimiseks ja kustutamiseks katust lammutama.

Kell 21.41 lõppesid kustutustööd.

Kiirabi toimetas haiglasse seitse inimest. Neist noorim oli poolteist aastat vana.

Tallinna kiirabist öeldi Postimehele, et kannatanuil oli kergemat sorti suitsumürgitus ja nad on jäetud tervisekontrolliks haiglasse.

Juhtunu täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles