Pelgulinna jõulukuuse kõrvale paigaldatakse ajutised tänavaspordi atraktsioonid

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevane rulaplats Pelgulinnas. 3D eskiisi autor on Silver Liiberg Eesti Rulaliidust.
Tulevane rulaplats Pelgulinnas. 3D eskiisi autor on Silver Liiberg Eesti Rulaliidust. Foto: Silver Liiberg

Põhja-Tallinna valitsus otsustas sõlmida Eesti Rulaliiduga lepingu, mille järgi paigaldatakse Kolde puiestee ja Ristiku tänava nurgal asuvale platsile ajutised installatsioonid, mis loovad noortele võimalused tänavaspordi harrastamiseks ja ajaveetmiseks.

Ettepaneku betoonist väikevormide paigaldamiseks tegi linnaosale Eesti Rulaliit. Põhja-Tallinna valitsus tutvustas ideed kohalikele elanikele ja, kuna tagasiside oli positiivne, siis otsustati ettepaneku ellu viia.

«Selle platsiga on meil suured plaanid. Tulevikus tekib antud alale Pelgulinna esindusväljak. Seetõttu sõlmime Rulaliiduga lepingu üheks aastaks. Kuni esindusväljakut projekteeritakse võimaldame noortele oma aega sportlikult sisustada,» ütles Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid.

Rulaliidu atraktsioonid ei hõlma tervet platsi. Lähitulevikus peaksid platsi kasutusvõimalused veelgi laienema. Näiteks on üks idee paigaldada kevadel sinna ka pinksilaud.

Installatsioonide ja piirete paigaldamine algab juba sel nädalal. Rulaplatsi avamine koos demonstratsioonisõitudega toimub teisipäeval, 25. oktoobril kell 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles