Nõmme piirkond esitas Keskerakonna esimehe kandidaadiks Jüri Ratase

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna Nõmme piirkonna juhatuse koosolek
Keskerakonna Nõmme piirkonna juhatuse koosolek Foto: Keskerakond

Esmaspäeval koos istunud Keskerakonna Nõmme piirkonna juhatus otsustas toetada erakonna esimehe kandidaadina Jüri Ratast.

«Meie juhatus otsustas konsensuslikult toetada erakonna esimehe kandidaadina Jüri Ratast. Küsisin veel üle, et kas on ka teisi ettepanekuid või soovib keegi hääletada, aga otsus oli täiesti üksmeelne Seda enam, et Jüri on ise ka Nõmme piirkonna liige,» ütles Keskerakonna Nõmme piirkonna esimees Tiit Terik.

Juhatuse liikmete kandidaatideks otsustati Nõmmelt esitada Taavi Aas, Kalev Kallo, Mailis Reps ja Kadri Simson. «Tallinna linna tasandilt võiksid meie arvates suures juhatuses olla Tõnis Mölder, Eha Võrk ja Raimond Kaljulaid,» ütles Terik.

Möödunud nädalavahetusel kogunenud Keskerakonna volikogu otsustas kokku kutsuda erakonna erakorralise kongressi. Kongress toimub 5. novembril Paides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles