Õigustudengid osutavad kõigile soovijatele tasuta õigusabi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengid pakuvad taas Tallinnas tasuta õigusabi.
Tudengid pakuvad taas Tallinnas tasuta õigusabi. Foto: SCANPIX

Eesti kõigi ülikoolide õigustudengid osutavad Eesti Juristide Liidu eestvedamisel TallinnalLinnakantseleis Vabaduse väljakul ja Mustamäe linnaosa valitsuses Tammsaare tee 135 majas tasuta õigusabi kõigile soovijatele.

Õigusnõustamine toimub Tartu ja Tallinna õigusteaduskondade teise ja kolmanda kursuse tudengite poolt. Üliõpilased annavad tasuta õigusabi ja nõustavad abivajajaid igal esmaspäeval, teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval kella 10-16 ning reedel kella 10-14.

Tallinna linnakantseleis toimub eestikeelne õigusnõustamine esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel. Venekeelset õigusabi saab igal teisipäeval ja neljapäeval. Mustamäe linnaosa valitsuses toimub tasuta õigusnõustamine igal esmaspäeval kella 13-18. Tagatud on eesti- ja venekeelne nõustamine. Üliõpilaste õigusnõustamine toimub kuni 12. detsembrini.

Täpsemat infot üliõpilaste õigusnõustamise kohta saab Eesti Juristide Liidu kodulehelt www.juristideliit.ee või telefonilt 6313 002.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles