Politsei otsib karistuse kandmisest hoiduvat Trepi-Villut

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei otsib 1969. aastal sündinud Villut, kes hoidub kõrvale talle liikluskuriteo eest määratud vanglakaristusest ning tema suhtes käivast kriminaalmenetlusest varavastases kuriteos.

Politseinikud on kontrollinud mehe elukohta ning suhelnud tema lähedastega, kuid Villu asukoht on endiselt teadmata.

Politsei palub kõigil, kes on fotol kujutatud meest näinud või kellel on infot tema asukoha kohta, anda sellest teada Põhja prefektuuri kriminaalbüroo telefoninumbril 508 6986, infotelefonil 612 3000 või hädaabinumbril 112. Vihje võib edastada ka e-posti teel pohja.varavihje@list.politsei.ee.

Villu sai kuulsaks 2014. aastal, kui ta liikluspolitsei eest põgenedes sõitis autoga Komandandi teelt mööda Mayeri treppi alla Vabaduse väljakule, lohistades kaasa teda peatada üritanud liikluspolitseinikku.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava sõnul on tema praegune kandmata karistus saadud sõiduki joobeseisundis juhtimise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles