Tänavune neljas õigusapteek avab uksed Lasnamäe linnosavalitsuses

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õigusapteek Lasnamäe linnaosavalitsuses.
Õigusapteek Lasnamäe linnaosavalitsuses. Foto: Andres Haabu

Tallinna linnavalitsus ja Eesti Juristide Liit korraldavad käesoleva aasta neljanda õigusapteegi 27. oktoobril kella 10-14 Lasnamäe linnaosavalitsuses.

Pallasti tn 54 asuva linnaosavalitsuse esimese korruse saalis antakse tasuta õigusabi perekonnaõiguse, elatisraha nõuete, pärimisõiguse, notaritoimingute, töölepingu seaduse, töövaidluste lahendamise, korteriühistute problemaatika, täitemenetluse rakendamise, väärteomenetluse ja mupo vaidluste, tarbijakaitse probleemide ja vaidluste, maksuõiguse, kohtusse pöördumise, kohalike omavalitsuse ja riigiasutustega suhtlemise ning dokumentide vormistamise, lepingu- ja võlaõiguse alal.

Nõustajateks on kogenud juristid. Oodatud on kõik abivajajad, õigusalast tasuta nõu saab nii eesti kui ka vene keeles. Kohapeal puudub võimalus kohtudokumente või avaldusi/taotlusi vormistada.             

Täpsemat infot õigusapteegi korralduse kohta saab Eesti Juristide Liidu kodulehelt www.juristideliit.ee, Facebookist või telefonidelt 6313002, 6314466.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles